Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.04.2022
Akční cena - konfigurace 15 m
Na základě poptávek jsme na duben připravili akci na nejprodávanější konfiguraci GEDA 250 - výška 15 metrů. Akce platí do 30. 4. 2022. číst celé
04.02.2022
Žebříkový výtah GEDA 250 - sestava 12 metrů - AKČNÍ CENA
Připravili jsme akci na kompletní sestavu GEDA 250  - 12 metrů. Potřebujete jinou konfiguraci? Volejte :) Akce platí do vyprodání zásob. číst celé
06.10.2021
Akce na příslušenství ke stavebním vrátkům GEDA MAXI
Společně s výrobcem jsme pro Vás připravili akci na příslušenství zdarma. Mrkněte a napište si o cenovou nabídku. Více k podmínkám AKCE ZDE číst celé
Zobrazit všechny novinky
Řešení od GEDY

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

GEDA 500 ZP P
12.08.2020 VÝTAHY
GEDA 500 ZP P
Představení stavebního výtahu GEDA 500 ZP P číst celé
Stavební výtahy GEDA
11.06.2020 VÝTAHY
Stavební výtahy GEDA
Představení stavebních výtahů z pohledu autorizovaného prodejce. číst celé
Stavební vrátky GEDA
11.06.2020 VRÁTKY
Stavební vrátky GEDA
Stavební lešenářské vrátky - užitečný pomocník pro stavební práce. číst celé
Stavební shozy GEDA
10.06.2020 SHOZY
Stavební shozy GEDA
Bezpeční přeprava stavebního materiálu - zkušenost provozovatele půjčovny. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

UŽITEČNÉ ODKAZY

HR systém s.r.o.
Slezská 1080
Frýdek-Místek 738 01

 

IČ: 25825321
DIČ: CZ25825321

 
 
HR systém, s.r.o. 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz