Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.07.2021
Úprava produktů - půjčovna
Výtahy i shozy si u nás můžete zapůjčit. Nově u produktů naleznete přímý odkaz. číst celé
04.03.2021
Nově i na splátky
Vycházíme vstříc našim zákazníkům a už nyní je možné zakoupení stavebního výtahu formou splátek. Splátky jsou vypočítány na míru, přímo potřebám spole... číst celé
11.06.2020
Cena na míru
Našli jste někde lepší cenu? Neváhejte a obraťte se na nás. Připravíme Vám cenu na míru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Řešení od GEDY

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

GEDA 500 ZP P
12.08.2020 VÝTAHY
GEDA 500 ZP P
Představení stavebního výtahu GEDA 500 ZP P číst celé
Stavební výtahy GEDA
11.06.2020 VÝTAHY
Stavební výtahy GEDA
Představení stavebních výtahů z pohledu autorizovaného prodejce. číst celé
Stavební vrátky GEDA
11.06.2020 VRÁTKY
Stavební vrátky GEDA
Stavební lešenářské vrátky - užitečný pomocník pro stavební práce. číst celé
Stavební shozy GEDA
10.06.2020 SHOZY
Stavební shozy GEDA
Bezpeční přeprava stavebního materiálu - zkušenost provozovatele půjčovny. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

UŽITEČNÉ ODKAZY

HR systém s.r.o.
Slezská 1080
Frýdek-Místek 738 01

 

IČ: 25825321
DIČ: CZ25825321

 
 
HR systém, s.r.o. 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz